پیام تسلیت دکتر حمید باقری دهبارز سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ميناب به مناسبت ارتحال حضرت آيت الله هاشمی رفسنجانی

انا لله وانا اليه راجعون
بی شک خدمات ماندگار این شخصیت بزرگ برای همیشه در اذهان جهانیان باقی خواهد ماند وگذرزمان هرگز نخواهد توانست جانفشانی های این مبارز نستوه وتلاشهای خستگی ناپذیر اورا در رشد وتوسعه بالندگي دانشگاه آزاد اسلامی ازذاکره ی ملت شريف ايران محونماید  غفران و رحمت واسعه ی الهی نثارروح بلند وملکوتی او باد.
دکترحمیدباقری دهبارزسرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب
نوزدهم دی ماه یکهزاروسیصد ونودوپنچ

***

دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه ای از تعطیلی روزهای دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 دیماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،‌ متن اطلاعیه دوم دانشگاه آزاد اسلامی به شرح زیر است؛

«بسم الله الرحمن الرحیم

انالله و انا الیه راجعون
اطلاعیه شماره 2 روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی
ضمن عرض تسلیت مجدد به محضر ملت شریف ایران به مناسبت ارتحال جانگداز حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی ( قدّس الله نفسه الزکیه) به اطلاع می رساند بنابر تصمیم هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور ارج نهادن به روح ملکوتی حضرت آیت الله جناب آقای هاشمی رفسنجانی بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی و پیرو اعلام عزای عمومی از سوی هیئت محترم دولت و دعوت صورت گرفته برای شرکت در مراسم تشییع آن مجاهد نستوه و فراهم شدن امکان حضور پرشور کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه در آیین های بزرگداشت ایشان، دانشگاه آزاد اسلامی و بالتبع کلیه فعالیت های اداری، آموزشی و خدماتی آن در روزهای دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 دیماه 1395 تعطیل اعلام می گردد.
بدیهی است متعاقبا اطلاع رسانی و برنامه ریزی لازم از سوی روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای برگزاری امتحانات لغو شده صورت خواهد پذیرفت.

منع خبر: www.ana.ir