قهرمانی تیم هندبال دانشجویان

0 a handbal

تیم هندبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب قهرمان مسابقات استان هرمزگان شد.

مسابقات هندبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب برای 6 سال متوالی قهرمان مسابقات هندبال دانشگاه ازاد اسلامی استان هرمزگان را به خود اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب مسابقات هندبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان به میزبانی واحد بندرعباس با حضور 4 تیم از دانشگاههای واحد بندرعباس، میناب، سماء بندرعباس و هرمز به مدت 2 روز در سالن هفت تیر بندرعباس برگزار گردید. که پس از رقابت بین تیم های شرکت کننده ، تیم هندبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب با شکست تیم های رقیب مقام قهرمانی این دوره از مسابقات را کسب کرد. و تیم های دانشگاههای سماء بندرعباس و هرمز به ترتیب مقام های دوم و سوم را از آن خود کردند.

تیم هندبال دانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی واحد میناب با کسب قهرمانی این دوره از مسابقات در استان هرمزگان مجوز حضور به مسابقات سراسری دانشگاههای آزاد اسلامی سراسر کشور را کسب کرد و مسابقات سراسری هندبال دانشجویان در اردیبهشت 95 برگزار خواهد گردید.

اسامی تیم هندبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب به سرپرستی محمد ذاکری و مربیگری مصطفی شیخ عباسی به شرح ذیل می باشد