دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب

شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۸

تکریم خانواده شهدا و ایثارگران تجلیل از ارزش‌های انسانی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب گفت: جانبازان و

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میناب، ظهر امروز رئیس و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب به مناسبت هفته دفاع مقدس با  علی ذاکری جانباز و آزاده سرافراز دیدار و گفتگو کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب در این دیدار با اشاره به رشادت‌های ایثارگران و جانبازان در هشت سال دفاع مقدس گفت: جانبازان و شهدا الگویی همیشه جاوید در میان ما هستند و تکریم خانواده شهدا و جانبازان تجلیل از ارزش‌های والای انسانی است.

حمید باقری، جانبازان را اسوه صبر و استقامت نامید و ادامه داد: جانبازان و رزمندگان سرافراز در هشت سال دفاع مقدس با ازخودگذشتگی به میدان آمده و با ایثار و فداکاری از خاک میهن جانانه دفاع کردند.