دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب

شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۸

افتتاح موکب حسینی در دانشگاه آزاد اسلامی میناب

دانشگاه آزاد اسلامی میناب از افتتاح موکب قمر بنی‌هاشم(ع) در

ورودی این واحد دانشگاهی برای آمادگی دانشجویان و استقبال از زائران اربعین حسینی خبر داد.

حمید باقری دهبارز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در میناب از افتتاح موکب قمر بنی‌هاشم(ع) در ورودی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب برای آمادگی دانشجویان و استقبال از زائران  اربعین حسینی خبر داد.

وی، هدف از راه‌اندازی این موکب را انجام خدمات رفاهی به زائران ابا عبدالله‌الحسین(ع) عنوان کرد و گفت: زائرانی که از این مسیر به سمت کربلای معلی حرکت می‌کنند می‌توانند در این ایام از خدمات رفاهی این موکب برخوردار باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب اضافه کرد: اربعین حسینی تجلی قدرت حسینی است که روح عزت و آزادگی را نه‌فقط در وجود شیعیان؛ بلکه در کالبد جامعه بشری تزریق می‌کند و دل‌ها را جلی می‌بخشد.

باقری دهبارز با بیان اینکه هر موکب نقش مجلس عزای حسینی را دارد، عنوان کرد: خدمت به سرور و سالار شهیدان، خدمات به همه شیعیان روی زمین است و این سعادتی است که امروز نصیب این واحد دانشگاهی شده است.

وی از دانشجویان موکب قمر بنی‌هاشم(ع) خواست تا با رعایت اخلاق حسنه و خدمت‌رسانی خالصانه و به‌موقع چراغ مجلس عزاداری امام حسین(ع) را به همواره روشن نگه دارند.