آمریکا به قاعده و قانون بین‌المللی پایبند نیست
۲۶ فروردین ۱۳۹۸ در اخبار دانشگاه

فرمانده مقاومت بسیج میناب با اشاره به اظهارات گستاخانه رئیس جمهور آمریکا گفت: این اقدام نشان داد آمریکا به هیچ قاعده و قانون بین‌المللی پایبند نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میناب، طالب احمدی‌نیا ظهر امروز به‌مناسبت ولادت حضرت سید الشهداء (ع) و روز پاسدار در دیدار اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب از آمریکا به‌عنوان دولتی بی‌اعتبار و غیرقابل اعتماد یاد و اظهار کرد: بدون تردید اعتماد به چنین دولتی جز ذلت و خواری چیزی دیگری در پی نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه با این اظهارات نه تنها از شایستگی و اقتدار سپاه کاسته نخواهد شد، بلکه باعث اتحاد و همدلی بین آحاد مردم می‌شود، افزود: با این اقدام به همه جهانیان ثابت شد که سردمداران آمریکا به هیچ قاعده و قانون بین‌المللی پایبند نبوده و تمام توافقنامه‌های آنها بی‌پایه و بی‌اساس است.

فرمانده مقاومت بسیج میناب گفت: سپاه متعلق به همه اقشار جامعه است هرچند که ملبس به کسوت پاسداری نباشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب نیز با اشاره به تصمیم ترامپ گفت: تصمیم دولت آمریکا عمق خباثت و کینه آنها را به سپاه  و جمهوری اسلامی  نشان می‌دهد؛ زیرا آنها تمام ناکامی خود را در منطقه از چشم سپاه و جمهوری اسلامی می‌بینند.

حمید باقری دهبارز افزود: سپاه عصاره ایثار و فداکاری است و بر همان عهدی که با خدا بستند، پایبندند.