دانشگاه آزاد اسلامی به اندازه تمام دانشگاه‌ها دستاورد داشته است
۲۹ آبان ۱۳۹۷ در اخبار دانشگاه, روابط عمومی

دبیر ستاد اقامه نماز استان هرمزگان در واحد میناب: دانشگاه آزاد اسلامی به اندازه تمام دانشگاه‌ها دستاورد داشته است.

محمدحسن فروزان‌نژاد عصر امروز در جلسه ستاد اقامه نماز استان هرمزگان که در آستانه بیست و هفتمین اجلاس سراسری نماز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد از نعمت‌هایی است که خداوند به نظام داده و این دانشگاه به اندازه تمام دانشگاه‌ها دستاورد داشته است.

وی با اشاره به نزدیک‌شدن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی افزود: امروزه نظام مقدس جمهوری اسلامی با داشتن رهبری آگاه، مقتدر و توانمند، مصداق زیبای آیه شریفه محمد رسول‌الله والذین معه اشدا علی الکفار هستند که کشتی انقلاب را به‌خوبی هدایت می‌کنند.

رئیس واحد میناب نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از واحد متبوع خود در امر نماز پرداخت و گفت: موضوع نماز اختصاص به دین مبین اسلام نداشته و آیات متعددی وجود دارد که در ادیان دیگر نیز اقامه نماز وجود داشته است.

حمید باقری دهبارز با اشاره به حدیث الصلاه عمود الدین افزود: همان طور که خیمه را باید برپا کرد، نماز را نیز باید برپا و اقامه کرد. اقامه نماز یعنی اهمیت‌ دادن و تعطیل نکردن آن است.

وی اظهار کرد: در آیات قرآن همیشه به اقامه نماز تأکید شده است نه صرف نمازگزاردن و در جاهایی که سخن از مصلین نیز به میان آمده است، منظور برپاکنندگان نماز است.

محمدبنی خزاعی دبیر برگزاری ستاد اقامه نماز میناب در آغاز این جلسه، گزارشی از روند اقامه نماز در این شهرستان ارائه کرد.

دبیر ستاد اقامه نماز و مشاور استاندار هرمزگان در این جلسه با اهدای لوح سپاس از تلاش‌های رئیس واحد میناب در میزبانی و گردهمایی دبیران ستاد اقامه نماز استان هرمزگان قدردانی کرد.