۲۲بهمن نقطه عطفی در روند مبارزات ملت ایران علیه استکبار جهانی است
۰۴ بهمن ۱۳۹۶ در اخبار دانشگاه, روابط عمومی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب اظهار کرد: ۲۲بهمن نهضتی است که امروزه برای بسیاری از ملت‌ها به عنوان چراغ راه زندگی است از این رو ۲۲بهمن سرفصلی برجسته در تاریخ سیاسی ایران و نقطه عطفی در روند مبارزات ملت ایران علیه استکبار در سایه ولایت و مرجعیت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حمید باقری که در دومین سال متوالی به عنوان رئیس کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر میناب انتخاب شده است در جلسه شورای اداری میناب که با محوریت دهه فجر تشکیل شد، عنوان برنامه‌های کمیته دانشجویی را بیان کرد و به تشریح آنها پرداخت.

این جلسه با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه میناب و مدیرکل تعزیرات حکومتی استان و اعضای شورای اداری و چند تن از اصحاب رسانه در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان میناب برگزار شد.