واحد میناب از امکانات مناسبی برای پیشرفت برخوردار است
۰۴ بهمن ۱۳۹۶ در اخبار دانشگاه, روابط عمومی

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در بازدید از واحد میناب گفت: واحد میناب از امکانات مناسبی برای پیشرفت برخوردار است که باید از آن به نحو مطلوب استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، میرحمایت میرزاده افزود: «با توجه به اینکه دانشگاه آزاد از بودجه دولتی استفاده نمی‌کند و به صورت خودگردان عمل می‌کند، می‌تواند برای توسعه برنامه‌های خود از این امکانات برای درآمدزایی استفاده کند.»

نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز بیان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه مناطق محروم نقش بسزایی داشته است و با فعالیت علمی و پژوهشی خود توانسته است خوب عمل کند.»

سید مصطفی ذوالقدر خاطرنشان کرد: «یکی از مهمترین نیازهای شرق هرمزگان تربیت نیروی متخصص است که دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن این امکانات شرایط و زمینه آن را دارد و ما هم به سهم خود از آن برای توسعه رشته‌های متناسب با منطقه حمایت خواهیم کرد.»

حمید باقری سرپرست واحد میناب هم در روند این بازدید گزارشی از شروع فعالیت این واحد دانشگاهی و وضع موجود برای بازدیدکنندگان ارائه کرد.

میرزاده و ذوالقدر همراه با فرماندار ویژه میناب و جمعی از اعضای شورای اداری شهرستان از امکانات و تجهیزات آموزشی و پژوهشی واحد میناب بازدید کردند.