برگزاری شب شعر عاشورایی در دانشگاه آزاد اسلامی میناب
۲۹ آبان ۱۳۹۶ در اخبار دانشگاه, روابط عمومی

نخستین شب شعر عاشورایی شوق یار به مناسبت دهه اول محرم و برای پاسداشت رشادت‌ها و جانفشانی‌های حضرت سیدالشهدا(ع) و یاران باوفایش از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس واحد میناب در این مراسم که با حضور امام جمعه، مسئولان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم برگزار شد با تسلیت ایام حسینی و گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: «بی‌تردید شعر یکی از هنرهای اصیل بشری است که ازدیر باز با ذهن و عواطف بشری سروکار داشته است و پس از ظهور اسلام نیز از توجه و اهتمام به شعر کاسته نشد و پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) به نقش و تأثیرگذاری آن و ضرورت استفاده برای اهداف مقدس کاملا آگاه بودند.»

دکتر حمید باقری با توجه به آیات پایانی سوره شعرا افزود: «از منظر قرآن شعر به تنهایی از ارزش برخوردار نیست بلکه قرآن ایمان و عمل صالح را نیز به شعر ضمیمه می‌کند.»

وی اضافه کرد: «اگر شعر در خدمت عقیده الهی قرار گیرد و در راه ترویج اسلام و پایبندی به اصول اخلاقی و فرهنگ متعالی باشد، موجب ترقی جامعه خواهد شد.»

این شب شعر با حضور سعید میرزایی و جواد ضمیری از شعرای برجسته کشوری و همچنین شعرای استانی و شهرستانی برگزار شد و بیست تن از شعرا اشعار آیینی و عاشورایی خود را سرودند.