نامگذاری سالن ورزشی واحد میناب به نام شهید محسن حججی
۰۶ شهریور ۱۳۹۶ در اخبار دانشگاه, روابط عمومی

دکتر حمید باقری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب در جلسه شورای فرهنگی ضمن گرامیداشت یاد شهیدان رجایی وباهنر و هفته ی دولت گفت:همه ی ما و  به خصوص دولتمردان وظیفه دارند که اخلاق ومنش شهیدان رجایی وباهنر را سرلوحه ی کاری خود قرار داده وبا تاسی جستن از شهدا و ساده زیستی در تعمیق باورهای دینی وتکریم ارباب رجوع کوشا باشند.

وی با اشاره به حدیث امام علی (ع)که فرمود: ” والله ماغزی قوم فی عقر دارهم الا ذلوا” به خدا سوگند هر ملتی که درون خانه ی خود مورد هجوم قرارگیرند، ذلیل خواهد شد؛ ضمن یاد وخاطره ی شهدای مدافع حرم وبه خصوص شهید محسن حججی گفت: اگر امثال شهید حججی نبودند ما باید اکنون در خاک ایران با تروریست ها مبارزه می کردیم که به فرموده ی امام علی (ع) باعث ذلت ما بود.

درادامه ی جلسه نیز اعضا به بیان نکته نظرات خود  پیرامون مسائل مختلف فرهنگی دانشگاه پرداختند.ودرپایان مقررگردید به جهت پاسداشت خون شهدای مدافع حرم بخصوص شهید سرافراز محسن حججی سالن چند منظوره ورزشی دانشگاه به نام شهید محسن حججی اختصاص یابد.