تاریخچه تاسیس و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب
۲۷ تیر ۱۳۹۶ در دسته‌بندی نشده

در تیر ماه ۱۳۸۲ به همت جناب آقای دکتر مشیری بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و پیگیری مسئولین، فرماندار و امام جمعه محترم شهرستان میناب و تلاش جناب آقای مهندس حیدر قاسمی این واحد راه اندازی شدکه فضایی از شور و شادی را در بین جوانان جویای تحصیلات عالیه در شهرستان ایجاد نمود. بر اساس درخواست مردم، امام جمعه محترم و فرماندار وقت مکاتبه لازم جهت اخذ با سازمان مرکزی به عمل آمد و طی حکم شماره ۹۷۱۲۴/۸۰ مورخ ۰۴/۰۲/۱۳۸۲ با ایجاد و راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان میناب موافقت شد مشروط بر این که زمین مورد نیاز به میزان ۵۰ هکتار فراهم شود و با واریز مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۶۰۰ ریال وجه جهت تضمین پیگیری مراحل ساخت و تهیه امکانات اولیه از قبیل وسایل و ملزومات اداری کامپیوتری و تدارک ساختمان اداری به صورت موقت، اجاره ساختمان آموزشی و کارگاهی، مجوز  مربوط صادر و توسط معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی جناب آقای مصطفی کلهر ابلاغ گردید.

استاندار وقت جناب آقای مهندس مقتدایی طی حکمی به فرماندار وقت آقای پرنیان بنا به درخواست شماره ۹۷۸۳/۱۱۴ مورخ ۲۹/۰۵/۱۳۸۲ جناب آقای دکتر مشیری مجوز واگذاری موقت ساختمان قدیم فرمانداری به دانشگاه آزاد اسلامی صادر گردید و در همان سال مرکز با جذب ۱۱۶ نفر دانشجو  با دو رشته کاردانی حسابداری و کامپیوتر آغاز به کارکرد.در سال ۸۴ چهار رشته کاردانی الکتروتکنیک، الکترونیک، نقشه کشی و مکانیک خودرو به رشته های قبلی اضافه شد. در سال ۸۶  دو رشته کاردانی ناپیوسته  طرح معلمان (ریاضی و ادبیات) در واحد ایجاد شد. در سال ۸۸  دانشگاه وارد مرحله جدیدی از حیات آموزشی خود شد . در این سال ۴ رشته کارشناسی ناپیوسته طرح معلمان (ادبیات ،ریاضی،آموزش و پرورش ابتدایی و زبان انگلیسی) به رشته های قبلی اضافه شد در همین سال نیز سه رشته کاردانی علوم تجربی، زبان و علوم زراعی در واحد دایر گردید. در سال ۸۹ نیز دو رشته ی مهم کارشناسی حسابداری و تکنولوژی الکترونیک به رشته های قبلی اضافه شد و آخرین رشته تصویب شده نیز کاردانی پیوسته حسابداری می باشد. در تاریخ ۱۶ خرداد ۱۳۸۹ این مرکز به واحد تبدیل شد.

برچسب ها :
معرفی دانشگاه