انتصاب جناب آقای دکتر حمید باقری دهبارز به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب
۲۷ تیر ۱۳۹۶ در دسته‌بندی نشده

طی حکمی از طرف حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب منصوب و معرفی و از خدمات محسن دهقانی سرپرست پیشین این واحد دانشگاهی تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در آیین تکریم و معارفه حمید باقری دهبارز سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب در جمع استادان و کارکنان این دانشگاه با توجه به رشد دانشگاه آزاد اسلامی به همت دکتر میرزاده و درخشش این دانشگاه در عرصه‌های رقابتی داخلی و بین المللی گفت: «امروز دانشگاه آزاد اسلامی به افتخاری ملی برای انقلاب اسلامی مبدل شده و باید تلاش کنیم تا خدمات خود را به استانداردهای بین المللی نزدیک شود.»

مهدی باقری یادآوری کرد: «انتخاب رییس دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان رییس هیات امنای انجمن بین المللی آسایهل مهر تاییدی بر شایستگی رشد و توسعه این دانشگاه دارد و می طلبد تا همه ما با همدلی و همکاری این حرکت رو به رشد را به سمت توسعه همراهی کنیم.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، با برشمردن شاخصه‌های توسعه در دانشگاه‌ها و گذر از دهه کیفیت گفت: «دانشگاهی که نتواند امروز در تولید علم نافع و در پاسخگویی به انتظارات و خواسته‌های جوانان پویا ودر عرصه کارآفرینی توانا باشد خود به خود با بی توجهی مردم حذف و از صحنه به کنار گذاشته می‌شود.»

وی تاکید کرد: «نگاه و جهت‌گیری دانشگاه باید برای ایجاد ظرفیت به سمت کارآفرینی و فن آفرینی محور سوق پیدا کند و گذر از دانشگاه‌های نسل دوم و سوم باید به سرعت اتفاق بیفتد تا بتوانیم در راستای دانشگاه‌های معتبر و بنام حرکت کنیم.»

باقری با قدردانی از خدمات دکتر محسن دهقانی در طول مدت سرپرستی این واحد دانشگاهی گفت: «تلاش‌های زیادی در این واحد انجام شده که امید است استمرار این حرکت‌ها با معرفی سرپرست جدید این واحد ادامه و ارتقا داشته باشد.»

سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی میناب هم گزارشی از وضعیت توسعه این واحد دانشگاهی ارائه کرد و گفت: «شهرستان میناب در شرق استان هرمزگان با ۷ مرکز آموزش عالی و ۶۸۰۰ دانشجو فعالیت دارد که سهم دانشگاه آزاد اسلامی به حدود ۳۰۰۰ نفر در این شهرستان می‌رسد.»

محس دهقانی فضای واحد میناب را ۴۱ هکتار عنوان کرد و افزود: «۱۵ هکتار فضای آموزشی، پژوهشی و… ساخته شده و ۷۵۰۰ مترمربع نیز با پیشرفت ۵۵ درصدی در دست ساخت است.»

وی تعداد رشته‌های این مجموعه را ۳۹ رشته در مقاطع کاردانی، کارشناسی و ارشد عنوان کرد و گفت: «این واحد با احتساب پردیس سیریک، دارای ۳۰۰۰ دانشجو ، ۶۵۰۰ فارغ التحصیل ، ۱۸ عضو هیات علمی تمام وقت و ۳۴ کارمند است.»

عضو هیات علمی دانشگاه، ۲۵۰۰ متر مربع فضای پژوهشی ۲۱ لابراتوار، کارگاه و آزمایشگاه تخصصی، ۱۹۴۰۰ متر فضای عمومی،۲۱۵۰ متر مربع فضای سرپوشیده ورزشی را از دیگر توانمندی‌های این واحد برشمرد.»

دهقانی واحد میناب را از قدیمی‌ترین واحدهای استان هرمزگان خواند و افزود: «این واحد پس از واحدهای بندرعباس و قشم در استان در رتبه سوم قرار دارد و امید می‌رود با توجه به پتانسیل‌های موجود و قابل توجه از جمله دارابودن بدنه مدیریتی قوی، کارمندان منسجم و متعهد در بخش‌های آموزشی و پژوهشی و چهار رشته در مقطع کارشناسی ارشد شاهد ارتقا درجه واحد میناب به سطوح بالاتر در آینده ای نزدیک باشیم.»

وی دارا بودن اقلیم مناسب آب و خاک و نوار ساحلی را از مزیت‌های بزرگ این شهرستان خواند و گفت: «اجرای طرح‌های کشاورزی و تولیدات شیلاتی می‌تواند کمک شایان توجه ای در حوزه‌های دانش بنیان و تولید ثروت ایفا کند.»

سرپرست جدید واحد میناب هم در این مراسم با تشریح برنامه‌های خود گفت: باید اهداف مد نظر ما منطبق بر محور اقتصاد مقاومتی طراحی شود و تا بتوانیم برای محقق کردن این شعار دست به اقدام و عمل قاطع بزنیم و آینده دانشگاه را با تکیه بر تولیدات علمی خودکفا و کارآفرین محور ترسیم کنیم.»

حمید باقری دهبارز، بالندگی و افتخار را حاصل تلاش مدیران دلسوز، استادان تلاشگر و کارکنان خدوم دانست و افزود: «تا وقتی که این انسجام و اتحاد وجود داشته باشد بدون شک دانشگاه به جایگاه بلندمرتبه‌تری نیز ارتقا خواهد یافت و این مهم دور از دست رس نیست.»

وی گفت: «تمام تلاش خود را برای کیفی سازی و ارتقای این واحد دانشگاهی به کار خواهم گرفت تا بتوانم با ایجاد همدلی در ارتقای این دانشگاه به مرز شکوفایی سهیم باشم»

پایان بخش این مراسم معرفی و اهدا حکم سرپرستی واحد میناب به امضای دکتر حمید میرزاده توسط رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان به حمید باقری دهبارز و تجلیل از محسن دهقانی سرپرست سابق این واحد دانشگاهی بود.»

حمید باقری دهبارز در سال های گذشته سمت رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان و عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی را در کارنامه خود دارد.