جشنواره «از حماسه تا حماسه» دانشگاه آزاد اسلامی

آبان ۵, ۱۳۹۹
156 بازدید

جشنواره «از حماسه تا حماسه» به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزاری می‌شود. بجشنواره «از حماسه تا حماسه» به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزاری می‌شود. اساتید، دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه آزاد اسلامی، نشانی سایت یا کانال یا صفحه خود را به نحوی که واحد دانشگاهی اعلام می‌کند […]

اساتید، دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه آزاد اسلامی، نشانی سایت یا کانال یا صفحه خود را به نحوی که واحد دانشگاهی اعلام می‌کند ثبت نمایند.

شرط ورود در جشنواره، انتشار پنج پست(یادداشت،پادکست،ویدئو، تصویر و…) در مورد هر حماسه از آغاز آن حماسه تا آغاز حماسه بعدی است.

هشتگ #از_حماسه_تا_حماسه و #دانشگاه_آزاد_اسلامی زیر هر پست، فراموش نشود.

بر اساس شاخص‌های مختلف که از جمله آن‌ها، کمیت پست‌ها، کیفیت، تعداد بازدید، تعداد بازنشر و… صفحات در بهمن‌ماه در سطح واحد دانشگاهی داوری خواهند شد.

به نفرات برتر جوایز مختلفی و از آن جمله تخفیف شهریه تعلق خواهد گرفت.

برندگان در سطح استان و ملی نیز مورد ارزیابی قرار گرفته و جوایز نفیسی تقدیم خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات به سایت farhangi.iau.ir مراجعه فرمایید.